Pravne odredbe

Vaše pravo na informacije. Iskoristite naše usluge!
Kao čovjek otvoren prema svijetu željni ste informacija. Njih Vam stavljamo temeljem naših pravila korištenja na raspolaganje. U daljnjem tekstu naći ćete detalje na temu pravila uporabe i impresum Superior Auto Usluge d.o.o. (u daljnjem tekstu:  Superior Auto Usluge).

Pravila uporabe

Svaka uporaba superiorauto-usluge.com stranice podložna je nastavno navedenim uvjetima.

 • Usluge i odgovornost za informativne usluge
  Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama tvrtka  Superior Auto Usluge je pažljivo odabrala za Vas.
  Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu točnosti, aktualnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima,  Superior Auto Usluge ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju superiorauto-usluge.com stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Tvrtka Superior Auto Usluge nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, uporabe ili nemogućnosti uporabe superiorauto-usluge.com stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju.
  Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Superior Auto Usluge nema nikakav utjecaj. Tvrtka Superior Auto Usluge nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti.
  Informacije koje ćete naći treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebice u konstrukciji, isporuci, promjene uvjeta prodaje, te promjene neobvezujućih preporuka cijena.
  Molimo provjerite podatke, prije uporabe u bilo koje svrhe. Točan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.
 • Slanje poruka tvrtki Superior Auto Usluge:
  Ukoliko nam želite poslati mail s Vašeg privatnog e-mail “Accounta” obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.
  Ukoliko šaljete informacije iz kontaktnog područja naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet e-mail sadržaja.
 • Prava korištenja navedenih slika i podataka.
  Nositelj autorskih prava na slikama i tekstovima objavljenim na superiorauto-usluge.hr stranici je Superior Auto Usluge, te je svako korištenje bez dopuštenja, osim u privatne svrhe zabranjeno. Ova stranica niti njezin sadržaj ne smiju dalje kopirati odnosno umnožavati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez izričitog pristanka Superior Auto Usluge.
 • Pridržavanje prava na izmjene stranice
  Tvrtka Superior Auto Usluge d.o.o. pridržava pravo svakodobne izmjene sadržaja ove stranice u bilo kojem dijelu.